Bureau 1, vooralsnog

Wij hebben de eer gekregen om als eerste bureau van dit jaar iets te schrijven op deze site. En dat willen wij graag doen door te starten met het voorstellen van ons team op een eigenzinnige manier en te vertellen waar we voor staan. So here we go.

Sanne, 21 jaar

Sanne.jpeg

Hoi allemaal! Leuk jullie te ontmoeten en jullie kennis te laten maken met ons eigen PR-bureau! Ik ben Sanne, 21 jaar en ik volg deze minor vanuit mijn opleiding Journalistiek in Tilburg. Mijn doel is om uiteindelijk meer de kant van de bedrijfsjournalistiek op te gaan, en ik denk dat ik dat met deze minor goed met het communicatievak kan combineren! 

Ik zie mezelf als een sociale teamplayer, die graag het onderste uit de kan haalt. Daarnaast heb ik door mijn opleiding gevoel gekregen voor spelling, schrijven, het bijhouden van de actualiteit en het maken van video's. Deze taken zal ik, naast het bijhouden van social media en het zijn van contactpersoon naar opdrachtgevers, zo goed mogelijk uitvoeren. Op naar veel mooie, nieuwe uitdagingen!

Marjolein, 23 jaar 

Marjolein.jpg

De keuze voor deze minor kwam vanuit de interesse voor storytelling en werken in de reclamewereld. Nooit gedacht dat het nu al zo leuk zou zijn. Nog geen twee weken en ik heb het idee dat ik in een heel leuk PR-bureau ben beland met leuke mensen. We hebben dezelfde gedachten over de meeste onderwerpen in het leven en dat werkt enorm fijn. Wat ik meeneem binnen deze minor vanuit mijn eigen opleiding is vooral trendwatching en concept development. Allebei deze skills komen goed van pas binnen het oprichten van een PR-bureau. Mijn taken binnen het team zijn content creator, planner en fotograaf. 

Rosa, 26 jaar

Lieve Marjolein, Sanne en Lisa,

Rosa.jpeg

Ik ken jullie pas net, maar nu al heb ik het gevoel dat wij een topteam vormen. Wij zijn allen van een andere opleiding. Maar door goed samen te werken kunnen wij de perfecte aansluiting op elkaar zijn. Voordat ik aan deze opleiding begon ben ik afgestudeerd aan Mediavormgeving, ik volg nu de opleiding Communication & Multimedia Design. Ik ben werkzaam bij een mediabureau als Content Designer waar ik verantwoordelijk ben voor het opmaken van bedrijfspresentaties, de website en het verzinnen van acties bij campagnes.

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik wil leren hoe ik beter kan schrijven en content kan creëren. Hoe kan ik door middel van een sterk verhaal het vraagstuk van de klant oplossen? Wij gaan dit uitvinden door middel van co-creatie. Ik ben benieuwd hoe het komende half jaar gaat uitpakken. Ik heb er zin in! 

Lisa, 20 jaar

Liza.jpeg

Hiiii, Ik volg de opleiding Communicatie in Breda. Ik kwam erachter dat ik niet creatief wilde zijn met mijn handen, maar wel als het gaat om het bedenken van innovatieve concepten. Daarom ben ik Communicatie gaan studeren. 

Je ziet mij het gelukkigst tijdens een goede brainstorm en dan ben ik helemaal in mijn element! Daarnaast vind ik schrijven erg leuk. Ik ben snel enthousiast en geïnspireerd en duik dan helemaal in een opdracht of concept.

Co-creatie is het belangrijkste woord dat naar boven kwam toen wij onze waarden op een rijtje aan het zetten waren met elkaar. We kwamen erachter dat we het allemaal heel belangrijk vinden om iets toe te voegen aan de maatschappij en om met elkaar dat te doen. De samenstelling van ons PR-bureau past daar dan ook perfect bij. Wij zijn namelijk alle vier bezig met een andere opleiding en daarom ook in andere dingen gespecialiseerd. Dit kan prima van pas komen tijdens de opdrachten. 

Het idee is er, de waarden zijn er, maar nu nog een naam…

Dus mocht je een leuk idee hebben voor een naam van ons PR-bureau laat het weten in de comments!