Taboo takes over

Aangenaam, wij zijn PR bureau Taboo. Taboo PR is geen ja-knikker, maar een eerlijke nee-schudder. Wij zijn niet bang om nee durven te zeggen, als wij het ergens niet mee eens zijn. Met deze vorm van transparantie willen wij ervoor zorgen dat de opdrachtgever een zo’n eerlijk mogelijke aanbeveling krijgt, waar men ook daadwerkelijk mee vooruit kan. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen is Taboo PR niet bang om de confrontatie op te zoeken, om de gewenste resultaten te bereiken.

Om een actueel (gelukkig) wel besproken taboe aan te kaarten nemen wij jullie even mee naar de maand september, namelijk naar de Gaypride in Rotterdam!

Regenbogen en glitters
De stad was gevuld met regenbogen en glitters. Vele winkels sloten zich ook aan bij dit geweldige initiatief. De vlaggen hingen uit bij de Bijenkorf en bij Monki werd de ‘port of love’ zichtbaar gemarkeerd met kleurrijke beelden.

Na vele worstelingen rondom de onderwerpen van gay-huwelijken, transgenders en biseksualiteit zou je denken dat dit dus eindelijk geaccepteerd is …
Homoseksuelen die eindelijk zonder angst de straat op kunnen om trots te flaneren met hun liefde aan hun zij. Helaas. In vele Nederlandse steden zijn stellen van hetzelfde geslacht nog steeds niet veilig op straat. Dat dit anno 2018, in een wereld waar iedereen gelijk hoort te zijn, nog steeds gebeurt, is voor ons misselijkmakend en zeer verontrustend.

Maar goed, met het evenement Gaypride maakt Rotterdam het onderwerp bespreekbaar op een positieve manier. Gepaard met cultuur, kennis en entertainment laat Rotterdam zien dat zij de port of love geopend hebben voor iedereen. Als zelfs Rotterdam, een trotste stad met wel 170 nationaliteiten open kan staan voor alles en iedereen. Dan kan iedereen dat toch?!

A safe haven for everyone where with each other we’ll make Rotterdam pride