London Travel Diary

Het lijkt soms al een eeuwigheid geleden als je je weer op je schoolwerk hebt gestort. Maar af en toe dromen we nog even weg. Om ons weer helemaal onder te dompelen in Engelse sferen. Wat hebben we genoten! En ja, gelukkig hebben we de foto’s nog!

Door: STAMPR

De week waar wij allemaal naar uitkeken zit er helaas alweer op, maar wat hebben we genoten! Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan, nieuwe inzichten opgedaan en er is vooral veel plezier gemaakt. De studenten vatten deze week ook wel samen als karaoke-alcohol-eten, maar dan doen we deze reis natuurlijk tekort! Het programma stond ook vol met leerzame en inspirerende bezoekjes aan verschillende bedrijven en plekken. Van Etsy tot University of Greenwich en van Mongoose tot D&AD. We hebben gegriezeld bij de Jack de Ripper Tour, inspiratie opgedaan bij Tate Modern en onze buiken volgegeten bij Jamie’s Italian. Daarnaast was er genoeg tijd om op eigen houtje de stad te verkennen.

We kunnen jullie er natuurlijk alles over vertellen, maar je weet wat ze zeggen: een foto zegt meer dan duizend woorden. Om die reden hebben wij studenten van de minor pr gevraagd hun foto’s met ons te delen, zodat wij hier een leuke selectie van konden maken. Dan hebben ook de studenten die niet mee konden toch nog het idee dat ze erbij waren én kunnen de studenten die wel mee zijn geweest nog even nagenieten.

Iedereen bedankt voor deze geweldige week! En vanaf volgende week gooien we de beuk er weer in!

En omdat we het als docenten ook supertof vonden, onze eigen fotootjes er ook maar even aan toegevoegd!