Happy New Year

Een nieuw jaar. Weer fris en fruitig aan de slag. Daar gaan we voor! Over twee weken zit het er namelijk al weer op en begint er weer een nieuw avontuur: afstuderen. Maar goed - voordat het zover is - eerst maar eens even van het moment genieten. En daarom zetten we de mooiste bijdragen van de afgelopen twee weken nog een keertje op een rij! 

Christmas with Bold!
Fantastisch, de te gekke te gekke playlist vol kerstmuziek van BOLD PR. Volgend jaar tikken we 'm zeker weer aan. Voor nu zetten we 'm even 'on hold'. Kerst is leuk, maar je moet er wel afscheid van kunnen nemen. 

Spiegelneuronen en meer....
GEWOON PR zet in in op de spiegelneuronen. Persoonlijk denken wij dat dit team de liftscène de afgelopen twee weken stiekem heeft uitgeprobeerd. Te leuk om te zien of het werkt.

In de intussen welbekende rubriek Volgvrijdag van GEWOON PR ook nog aandacht voor het ‘Long Short Start-Up 010 Film Festival 2017’.  Met de link naar de eigen film. Waar dit bureau natuurlijk apetrots op is! Het shot met de stroopwafels vonden wij in ieder geval verrukkelijk.

Schermafbeelding 2018-01-06 om 22.36.02.png

Eigenwijs
En wat te denken van de bijdrage van HUN PR op ditzelfde filmfestival!  In De slag om: Let’s meet at my place blikt het bureau terug op de eerste filmopdracht. Ietwat eigenwijs noemen ze hun insteek. En eerlijk is eerlijk. De pantoffels van Laurens waren zeer zeker de moeite waard! Als jullie even door willen geven waar deze fantastische sloffen te koop zijn..... Wij kunnen er iemand heel blij mee maken! 

Eat, sleep and repeat
Als er één bureau toe was aan een welverdiende vakantie, dan hebben we het toch echt over Catch PR. En nu maar hopen dat ze wat 'bijgekomen' zijn. En tja, die kerstkilo’s. Geen zorgen. We zien jullie deze week graag een paar rondjes om het gebouw rennen. Wij zorgen voor de support!

Griezmann in de fout?
Oehh.... wat genieten we toch altijd weer van de kritische blik van PEER PR. Met diversiteit hoog in het vaandel worden er tal van maatschappelijke kwesties besproken. En juist in een tijd van (kerst)bezinning komt dit binnen. Daarom lezen. Die blog over de voetballer Griezmann van Atlético Madrid.

Visual storytelling
Kan je met slechts éen beeld een verhaal vertellen. Ja! Dat kan! Bridge PR blikt op Instagram terug op één van de winnende foto's van World Press Photo 2017. In de Categorie Contemporary Issues was het freelance fotograaf Jonathan Bachman die de prijs in de wacht sleepte.

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden
Bij Roots PR gaat men terug naar de kern. In de rubriek ‘Een dag uit het leven van….’ staat een persoonlijk verhaal centraal. In december is dit het verhaal van Gabrielle Santos. En ja, haar visie kunnen wij als geen ander onderschrijven: “In het leven gaat het niet altijd zoals gepland. Er zullen vele obstakels in de weg staan, maar er leiden meerdere wegen naar Rome. Alles wat je meemaakt, leert en ervaart kan altijd van pas komen.”

We sluiten af, met respectievelijk de tweede en de derde plek van het ‘Long Short Start-Up 010 Film Festival 2017’. Klik even door op de foto’s en je ziet de bijdragen van Bridge PR en GRL PWR. Enjoy! 

De winnende film van Streep PR hebben we nog niet gespot. Maar als we ‘m tegenkomen melden we het per direct.