Goodbye PA

En ook op dit onderwerp kan weer een klap!  Afgelopen donderdag sloten we het onderdeel PA en Media af met de pitches voor Antes. Een complexe opdracht binnen de politieke arena. En dat was voor velen toch een behoorlijke uitdaging. Zo vaak krijg je namelijk niet te maken met de vraag de wet- en regelgeving in ons eigen land te beinvloeden. Wat kan je dan met storytelling? Hoe bereik je die politici uberhaupt? Of welk frame pas je toe? Genoeg vragen dus. Deze week werden ze beantwoord. We nemen afscheid van een bijzonder onderwerp binnen de minor: de politieke communicatie.  

IMG_3115.jpg

Volgvrijdag
Het laatste weekje PA dus. En wat voor eentje. Voor een mooi overzicht vallen we altijd even terug op de Volgvrijdag van Gewoon PR. Met aandacht voor de belangrijkste inzichten van het gastcollege van Henri Beunders, hoogleraar ontwikkelingen in de publieke opinie. En niet te vergeten de adviezen van debatexpert John Bijl. Lees in dit kader ook de WistJedatWoensdag even na. Hier lees je hoe sexi debatteren is.

De blonde lokken van Geert
Op de site van CATCH PR een prachtig verslag over de blonde lokken van Geert. Die poltiek heeft de dames van CATCH wel aan het denken gezet. Het bezoek aan de Tweede kamer droeg daaraan bij, maar toch ook zeker hun eigen masterclass over de  prijs van medicijnen. Dat ze er zo door geraakt zouden worden, hadden ze volgens eigen zeggen “even niet zien aankomen”. 

Ook bij Roots PR aandacht voor het bezoek aan de Tweede Kamer. In de #60secondstweedekamer mooi bewegend beeld van Rutger Castricum. En ja, dat laat  je natuurlijk heel langzaam op je inwerken.......

Het dagboek van ZIJ
Misschien was het je nog niet opgevallen, maar GRL PWR houdt een dagboek bij. In de vorm van een  prachtig online magazine. In dit dagboek ook aandacht voor de opdracht van Antes. De dames van GRL PWR leggen hier uit waarom zij voor de mediastrategie gekozen hebben.

Streep PR
We sluiten af met Street PR! Alle credits voor dit bureau. Een terechte winnaar van de ochtendpitches. Wat een analyse! En wat een oplossing! Chapeau! Niets meer en niets minder. Hun vlog geeft een kijkje achter de schermen!