Keuzes en dilemma's

Dat maatschappelijke discussies hand in hand gaan met politieke dilemma's, maakt de Sinterklaastijd wel weer duidelijk. Wel of geen zwarte Piet, ieder jaar trekken voor- en tegenstanders ten strijde.  En hoe!  In Zondag met Lubach zet Arjan Lubach de argumenten nog eens goed op en rij. En daarmee wordt de theorie van deze periode per direct in beeld gebracht. Omdat ie zo goed is, pakken we 'm even op. Om vervolgens direct maar eens te peilen hoe de PR-bureaus zich in het PA-geweld staande weten te houden. 

 

Stoei PR heeft het lastig deze periode. Public Affairs, lobbyen, framen ..... Pfff, best pittige onderwerpen allemaal. In ‘WORK WORK WORK | Stoei jezelf de maandag door’ de indrukken en activiteiten van de afgelopen week. En een aanrader: mocht je tijd hebben, kijk even naar de documentaire  van de Panda-lobby op Uitzending Gemist. Achter dat schattige cadeau blijkt een diplomatiek spelletje te zitten. Interessant en ontluisterend volgens de dames van Stoei!

Ook aandacht voor politiek bij Streep PR. In ‘Het Verhaal van …. een mooiere wereld’ zoomt Kim in op het probleem van de opdrachtgever van deze periode: Antes. De oproep staat ons wel aan: luisteren naar elkaar is de kern van de oplossing.

In de politiek gaat het over keuzes en dilemma’s. Nu daar heeft Catch PR deze week ook mogen ruiken. Mogen we ‘Unicorns, glitters en dilemma’s’ een filosofische beschouwing noemen? Maar gelukkig wel met een duidelijk advies: luister naar je hart.

Tot slot. Afgelopen donderdag stond het bezoek aan de Tweede Kamer ingepland. Bij Gewoon PR waren ze – net als veel andere PR-bureaus – onder de indruk van de handelingenkamer.  Hoezo doet het je denken aan Harry Porter? Meer over dit opmerkelijke bezoek in de VolgVrijdag van 1 december.