Building the base

Think like a publisher. Daar draait het om tijdens het tweede project EC= MC. De afgelopen twee weken is er hard gewerkt aan de contentstrategie. De basis staat en na vakantie zullen we de vijftien bureaus online kunnen gaan volgen! 

Nog heel even wachten dus. Maar gelukkig lekken er hier een daar al wel wat verhalen uit. En die laten we natuurlijk niet liggen. Wat te denken van de bedrijfsfilm van Anders PR. Mooie beelden die aangeven waar het bureau voor staat! 

Of de vlog Streep PR. Een mooi overzicht wat de eerste twee weken EC = MC hebben gebracht. Met in de hoofdrol Spaces, onze eerste opdrachtgever, 

Ook zijn er al enkele blogs over onze gastsprekers verschenen. Kirsten Gorter bleek een inspiratiebron voor Husky PR. In hun blog 'Een nieuwe manier van adverteren' wordt de rol van de influencer onder de loep genomen. Even lezen dus. 

En nu? Op naar Londen!