Verse oogst

Zo! De eerste week van contentcreatie zit erop. De bureaus van 2017 hebben op deze site hun plekje gekregen. En dat betekent dat we kunnen gaan 'cureren'. En hoe leuk is dat. Verschillende verhalen, verschillende invalshoeken maar ook zeker verschillende inzichten en leermomenten kunnen worden opgetekend. In deze blog aandacht voor de eerste oogst. 

Londen
Londen is geweest. Afgesloten. En nu weer verder met de orde van de dag. Natuurlijk, dat doen we ook, maar het verhaal van Catch PR is te ‘leuk’ om te laten liggen. Een verhaal zoals een verhaal hoort te zijn. Je voelt de spanning en ervaart de emotie. Toch heel blij dat we niet in hun schoenen hebben gestaan. We moeten er echt niet aan denken! Welk inzicht het ook oplevert.

Beleidstaal verbeeld
Een zeer interessante bijdrage van Gewoon PR over de impact van beleidstaal. De vorm waarin informatie wordt gegeven, blijkt bepalend voor de effectiviteit van de informatieoverdracht.  Gewoon PR bezocht een lezing van Toon Niel en Tom Powell: Beleidstaal Verbeeld. Beide heren hebben onderzoek gedaan naar de toepassing van beeldtaal binnen de politieke actualiteit. Een mooie overgang naar ons volgende deelproject: Public Affairs.

Liever lui dan moe
Bij Steep PR ‘Leesvoer voor Design Fanaten’. In een eerste bijdrage, eerder deze maand, een bijdrage over Anticipatory Design. Oftewel: liever lui dan moe. De moeite waard deze rubriek. We kijken uit naar de volgende bijdrage!

The story of Nonna’s
Pack PR deelt een vet compliment uit aan Center Parcs. Omdat dit bedrijf met storytelling het verschil weet te maken. Met het verhaal van Nonna heeft men van het Italiaanse restaurant Nonna's een beleving gemaakt. Een verhaal dat volgens Pack PR in alle details van het restaurant tot leven komt!

Een kritische kanttekening
Bij Bridge PR aandacht voor een masterclass storytelling voor ondernemers. Een blog vol met tips over hoe je als ondernemer met een eerlijk en authentiek verhaal het verschil kan maken. En in het blog ook ruimte voor een kritische kanttekening. Dat zien we graag!

Elise
Peer PR besteedt aandacht aan de nieuwe campagne van de HEMA. In deze campagne schiitert Elise, een zesjarig meisje met syndroom van Down. Diepe buiging voor deze bijdrage! Heel knap hoe je je DNA van je bureau zo in je eigen communicatie terug laat komen. Als bewijs waar je als bureau voor staat!

Tenslotte
We sluiten af met een aanrader van BOLD PR: The Neverending Story. Volgens Ashley van Bold PR een verhaal voor een ieder die graag even meegevoerd wil worden naar een wonderlijke wereld met veel avontuur. Om even aan de realiteit van alle dag te ontsnappen. En wie wil dat niet….