LONDON - you were so great - AGAIN

Onze studiereis naar London. Samengevat in een verhaal van zes woorden. En ja, het was weer een feestje! Want naast een route langs alle toeristische trekpleisters van deze wereldstad beschikten we over een zeer gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Een college volgen bij een universiteit (UAL of Greenwich), pitchen bij Etsy of Speed Communications/Mongoose of geïnspireerd worden door de verhalen van Daan Louter (Flourish studio), D&AD Awards, Story PR, Spaces of Adidas. Trots ook op die laatste drie namen. Hun PR, Husky PR en Bloodbank PR namen dit deel van het programma voor hun rekening. Learning by travelling kunnen we het noemen. Deze week trekken we nog een keer 'fijntjes' langs de velden van de PR-bureaus. Want na ‘building the base’ is het nu tijd voor “harvesting audience’.

De ervaringen van Husky PR liegen er niet om. Veel doen en weinig slapen! Een mooie vergelijking overigens. Tussen de Engelse en de Nederlandse colleges. Benieuwd waar jullie voorkeur naar uitgaat..

En door….. Naar Our Week in Pictures van Anders PR. Een prachtig beeldverhaal met onderschrift. Klik even door. De beelden zijn oogstrelend.

Het verhaal van Marijke…. liegt er niet om. Voor Streep PR was het een superweek! Het bezoek aan Etsy heeft duidelijk een onvergetelijke indruk achtergelaten. Meer weten over juist dat onderdeel binnen het programma, klik even door!

Een geheel andere invalshoek: de zakenreis van Overview PR. Met speciale aandacht voor het bezoek aan D&AD Awards en de Greenwich University. De learnings: onderschat de impact van je praktijkervaring niet! En zo’n award van D&AD? Staat ook niet verkeerd op je CV!

We eindigen met de vlog Bridge PR. Prachtige beelden van een onvergetelijke reis. Omdat we dat gevoel nog heel even vast willen houden.