Magie zichtbaar maken

Je hebt goud in handen. Drie wijkrestaurants, moestuinen ernaast. Je werkt met en voor mensen die het niet altijd even makkelijk hebben. Zij runnen de tent. Koken, bediening, onderhoud. Samen met kinderen uit de buurt. Iedereen kan er voor acht euro een driegangenmenu eten. Drie magische plekken. Waar mensen uit alle delen van de stad, jong en oud, met al hun verschillende achtergronden, elkaar ontmoeten en stappen richting toekomst zetten. Hotspot Hutspot is de naam.

Die magische plekken van Hotspot Hutspot passen niet in een hokje, hun effect is lastig in cijfers uit te drukken. Toch voelt iedereen: hier gebeurt iets bijzonders. Maar hoe maak je die magie zichtbaar voor een groter publiek? Broodnodig voor wie goodwill, nieuwe fans zoekt. Hoe maak je maatschappelijke impact duidelijk, zodat mensen geraakt worden en aanhaken?

Nou zo:

Mint – 1, 2, 3, 4

Dubbel D – Dan zie je waarom

Ligthhouse – Aan de Kook

Deze films kozen we tijdens het Long Short Hotch Potch Film Festival als films met de meeste impact. Alle vijftien zien? Binnenkort op de online kanalen!

Wees even allemaal enorm TrotspotHutspot op jullie werk!