Strike a pose

Een nieuw jaar. Een nieuwe start. En wij gaan daar natuurlijk graag in mee. Nog maar twee weken te gaan met onze enthousiaste PR-bureaus. Wat zullen we ze gaan missen. Vandaar nog even extra genieten. We zetten de mooiste bijdragen van de afgelopen twee weken op een rij.

Om direct maar met de deur in huis te vallen. Donderdag 22 december was het zover: #longshorthotchpotchfilmfestival2016. We wijden er volgende week nog een aparte post aan, maar wat hebben we genoten. En aan het toeval werd niets overgelaten. Wat te denken van de tips van Dakduif PR. Over hoe je goed en “RED CARPET DUIFULOUS’ voor de dag kan komen. Tip 5 'Strike a pose’ had iedereen wel begrepen. Dus, kom maar op met die foto’s:

Het was leuk, heel leuk. Maar er is ook veel geleerd. Liv PR en TOP PR zetten alle learnings nog een even op een rijtje. Mocht je binnenkort een nieuwe filmproductie starten, altijd fijn om even na te kunnen lezen. 

Happiness is .... watching short films with your classmates
— TOP PR

Goede voornemens

Tijdens dit laatste blok van de minor draait alles om gedragsbeïnvloeding. Een mooier moment voor dit thema hadden we ons niet kunnen wensen. Wat hoe werkt dat nu met onze goede voornemens? In hoeverre zijn we in staat om ons eigen gedrag te reguleren? Elevate PR pakt de koe direct maar eens bij de horens. In 'Lift up your monday' duidelijke tips over hoe je een goed voornemen ook daadwerkelijk tot een goed einde kan brengen. 

Nu we het toch over goede wensen en voornemens hebben. In de rubriek 'Highwavewednesday' wenst Sea PR iedereen een happy and refreshing new year. Dat hopen we zeker! Lees overigens direct de concentratietips door. Om - geheel in de stijl van Sea PR - na deze luie periode weer verfrissend in al de opdrachten en tentamenstof te duiken

Confetti PR is er al een tijdje mee bezig. Meer positiviteit in het werk. Dat pikken we in dit nieuwe jaar dan ook direct maar even mee. Ze hebben er printables voor ontworpen. Fraaie posters en mooie complimentenkaartjes die je zo kan inzetten. Even naar hun website dus. 

Het beste van 2016

De site van ROOD PR bezoeken we dit keer voor de dilemma's. Wat te denken van de keuze die docent Ron van den Berg wordt voorgelegd: nooit meer je eigen kapsel mogen bepalen of nooit meer je eigen schoenen kiezen? Pfff..... dat valt hem zwaar. Je leest in het Hartje Van...

En dan, de meiden van Vleugel PR. Ze hebben net voor de vakantie nog een speciale editie van Flying Friday gemaakt! Tehmine neemt de drie meest spraakmakende berichten van 2016 met je door. Let's watch .... (en graag tot het einde: her toes are gorgeous) 

En weer terug naar het begin

We eindigen waar we begonnen zijn. Het #longshorthotchpotchfilmfestival2016. In een Goed Verhaal van ROTS PR het overzicht (en de verrassingen) van het filmfestival. Op de site Mint PR het verhaal achter hun film. En de film zelf! Wat ons betreft een beauty. Niets meer en niets minder. Ga kijken en geniet ervan! 

Dank aan Lonneke Rijsdijk (foto's)