The Corporate. Stories.

Afgelopen donderdag was het zover. De pitches van de bureaus. Drie weken lang is nagedacht over de perfecte naam, een sprekend logo en een adembemend verhaal. En nu de afsluiting (of het begin): in een luttele zeven minuten je bureau op de kaart zetten. Dat betekent dus ook dat je je moet focussen. Je kunt nu eenmaal niet alles vertellen.

In totaal pitchten maar liefst vijftien bureaus voor een toch ook wel gespannen docententeam. Maar wat een toffe presentaties. Duidelijk was dat er in de afgelopen weken hechte teams zijn ontstaan. Teams met een verhaal dat met verve werd gepresenteerd. Een korte impressie van een inspirerende dag. 

 • Elephant PR: Samen staan we sterk! 
 • Vleugel: Visueel denken én een logo om je vingers bij af te likken
 • Dakduif: Bevlogen én Rotterdams! 
 • LivPR: Geen tijd aan vast te knopen! 
 • Top PR: Jij bent TOP maar wij zijn TOPPeR!
 • Dubbel D: Hoezo Rebels?
 • Sea PR: De sprong in het diepe! 
 • Elevate PR: The only way is up! 
 • Rots PR: Kei-goed! 
 • Mint PR: Een luisterend oor.
 • Confetti PR: We sprinkle that sh*t om the right places! 
 • Echt PR: Voor het echte contact! 
 • RMMBR: De kunst van het weglaten
 • Lighthouse PR: Met de focus op trefzeker! 
 • ROOD PR: Voor de eerlijke verhalen.