Een droom van een opdrachtgever: Antes

Deze week vonden de eindpitches plaats voor Antes. Met een zeer pittige case over mensen met verward gedrag werden onze studenten een kleine vier weken geleden op pad gestuurd. Hoe kun je ervoor zorgen dat het stigma rondom verwarde mensen doorbroken wordt? En hoe mobiliseer je de politiek om met geld over de brug te komen, zodat het probleem opgelost kan worden? En dan is het altijd de vraag welke kant de oplossingen op gaan. Natuurlijk hebben de studenten theorie aangereikt gekregen over public affairs en mediastrategie, maar het uitpluizen van het vraagstuk is aan hen. Gelukkig bleek Antes een droom van een opdrachtgever te zijn.

Vier weken noeste arbeid

Met zeer veel kennis en concrete voorbeelden maakten ze onze studenten vier weken geleden al deelgenoot van hun probleem. Het aantal verwarde mensen loopt op, de politie gaat vanaf 1 januari niet meer in op meldingen over deze mensen en er is eigenlijk geen geld. Natuurlijk mochten er tussentijds nog vragen gesteld worden en de antwoorden lieten niet lang op zich wachten. De PR bureaus hebben hun tanden stukgebeten op het vraagstuk en met resultaat.

Feedback

Antes was lovend. Voor ieder PR bureau was er veel positieve feedback en in de meeste gevallen ook nog een concrete tip, waarmee de studenten volgende keer zeker hun voordeel kunnen doen. Heel fijn om te zien hoe betrokken de opdrachtgever was en hoe het harde werk en de mooie pitches geprezen werd. Voor de winnaars van de pitches was ook nog een cadeautje. Een zeer felbegeerde Antes waterfles. Bedankt Antes, voor de mooie en complexe case en de fijne samenwerking! 


And the winners are.........

Ochtendsessie  

  1. Dakduif
  2. Mint PR en TOp'PR

Middagsessie

  1. Confetti
  2. LIghthouse
  3. Dubbel D