Play the memories

Oeps, wat gaat de tijd toch snel. Zo zijn we deze week gestart met alweer het laatste onderwerp van de minor: gedragsbeïnvloeding. En dat is best even slikken. Over een maandje zit ons avontuur er al weer op. Maar goed, dan hebben we natuurlijk altijd de verhalen nog……

We zetten alle bijdragen van afgelopen week weer even op een rij!

Zo blijkt dat Dakduif PR ons vorige week flink op het verkeerde been heeft gezet. Wat hadden ze het zwaar. Verward noemde ze het zelf.  Maar goed, tijdens de ochtendsessie gingen ze er wel met de eerste prijs vandoor. 'Gebraden duiven vliegen niemand in de mond' is een oud spreekwoord. En dat bleek maar weer. In hun Vogelvlucht Vrijdag lees je nog meer over de struggle achter dit succes.

Vleugel. Heerlijk die journaals. De tweede Flying Friday gaat over influencers. Enne ….. als we goed geteld hebben we er nu nog twee voor de boeg!!! Toch? We zien ernaar uit!

ROOD PR. Dit bureau houdt van dilemma’s. Deze keer mocht Agaath eraan geloven. Een knap lastige opgave! 

IMG_0098.PNG

Maar uh. Don't underestimate SeaPR. De dames waren vorige week echt helemaal in hun nopjes. Bas nam hen mee in zijn afscheidsspeech. En dat lieten ze niet zomaar aan zich voorbij gaan. Deze fantastische post (rechts) spreekt boekdelen.

Hoppetee. Check Lighthouse @spotify. Speciale aandacht deze week voor ‘Play the memories’! Gelukkig is het nog niet zover. Maar klik ‘m al wel even aan! Maakt de Personal Chapter van Echt PR nog prettiger om te lezen. Dit keer over storytelling en stereotypen.

Dubbel D. Een nieuwe Dagelijkse Donderpreek. Duidelijk en doelgericht. Deze week over de rol van sociale media tijdens de verkiezingen. Zullen de politici daarmee het verschil kunnen maken? De heren hebben er in ieder geval wel een mening over. 

Check overigens ook even het nieuwe inzicht van ROTS PR. Binnen dit bureau kijkt men al wat verder dan onze neus lang is. Want, ja het is waar. Na de minor wacht het afstuderen. En dat vereist ook enige voorbereiding!

Tenslotte de Toppers van TOP'PR! Toen we hun laatste TOPwerk lazen kregen we toch ietwat rode wangetjes…….. Bedankt voor al die mooie woorden!!