Dagelijkse donderpreken

Cureren. Niets leuker dan dat. Ongegeneerd je neus steken in andersmans zaken. Om er vervolgens heerlijk je voordeel mee te doen. Het klinkt misschien wat negatief maar niets is minder waar. Heerlijk zo’n rondje langs de velden om te zien wat de PR-bureaus – geheel vanuit hun eigen DNA - bindt en boeit.  Wij genieten ervan.

Neem Vogelvlucht Vrijdag. Voor het Dakduifgevoel. Ze praten je - bevlogen - bij over hun bezigheden. En dat zijn niet alleen de succesverhalen (hoezo verkeerde bushalte....) Enne, als je toch op hun site bent, pak dan direct het Roekoetje Broadcast yourself even mee. Over het belang van bewegend beeld in de pr-branche.

Dubbel D. Eigenzinnig zijn ze. Dat wisten we al. En dat beeld bevestigen ze. In een van hun Dagelijkse Donderpreken bijvoorbeeld. Ze maken zich hard voor een betere toekomst. Met een wel heel bijzondere hoofdpersoon: de flopheld. Steek maar in je zak als je je aangesproken voelt.

En dan ECHT PR. Voor de echte verhalen. Recht uit het hart. Deze site is een bezoekje waard. Een cri de coeur als het gaat om luisteren. En om echt contact. Stof tot nadenken.

“I understand why my mother left me. I’m not good enough.” Het is een zin die even blijft hangen. Omdat ie raakt. Dat kan toch niet waar zijn? Op de site van RMMBR tref je dit bijzondere verhaal. Het zet je eigen leven weer even in een ander daglicht.

“I understand why my mother left me. I’m not good enough.”

Weer van een geheel andere orde. Lighthouse PR. Een interview met Shelly van #fitgirlcode. Welke wijze communicatielessen heeft zij voor ons in petto? Ze zijn te lezen in Careermaker. En neem dan ook  ‘getting shit done’ even mee. Op de blog van Mint PR is het verhaal achter dit advies te lezen. Hashtag workmode. Oftewel het succes van Emile Sobels.

De impact van de online wereld. Ook daar wordt kritisch naar gekeken. LIV PR maakt in ‘What time is it’ een duidelijk statement: offline is the new luxury. Ontsnappen aan de online wereld, het is de moeite van het proberen waard. 

We sluiten af. In de lijn van bovengenoemd thema. Echt PR maakte ons erop attent. De short film A Social Live. WE pakken ‘m hier even over.