Klaar voor de start… (petje) af!

Bestaande PR bureaus maak u maar snel uit de voeten, want hier zijn ze. Nieuwe talenten, frisse blikken, ijzersterke concepten en dat allemaal gepresenteerd tijdens tien bureaupitches van zeven minuten. Jaloersmakende websites, prachtige presentaties en volop dichterij en Spoken Word. Onze studenten hebben zich alle informatie van de afgelopen weken eigen gemaakt en er een hele nieuwe draai aan gegeven.

De parels van dit jaar in twee regels:

Spitsuur – Stilstaan bij jouw echte verhaal. Een bureau met als belangrijkste kernwaarden aandacht, betrokkenheid en eerlijkheid. Een goed doordacht verhaal, zelfs in kleurgebruik!

Flash PR – Explosief, Energiek en Eerlijk. Met deze drie E’s profileert Flash zich. En dat lieten ze zeker zien tijdens hun super energieke presentatie.

Lamp PR, durf te stralen! En dat deden de kersverse medewerkers van dit bureau zeker. Ze zetten zélfs zichzelf neer als lamp: gloeilamp, spaarlamp, neonlamp en halogeenspot.

TOD PR – Met een prachtig logo van een vos weet TOD zich te onderscheiden. De pay off? Breng het tot leven! Knap gevonden en mooi uitgevoerd.

JAN PR – Jouw Aandacht Nu. Dit bureau duidelijk gericht op lifestyle klanten ziet ‘bijna overal’ een diamantje in. De luxe uitstraling met paars past daar uitstekend bij.

Bij – Het zijn de kleine dingen die het doen. En dat laat Bij met bijpassende naam goed zien. Wist je dat namelijk 30 procent van onze voedselketen mogelijk gemaakt wordt door bijen? Onmisbaar dus! 

Bink PR, helpen leren lopen. Dit storyminded bureau beschikt over alle eigenschappen die veel kinderen ook in zich hebben. Avontuurlijk, heldhaftig, eerlijk, simpel en ambitieus.

Bent. Advies op dé maat. Dit beeldende bureau is een eenheid in diversiteit, net zoals een succesvolle groep muzikanten. Zoals ze zelf zeggen: stay tuned.

Buzz PR. Deze kameleons passen zich aan aan de omgeving en blijven graag groeien. In een STE zien ze niet zoveel, wel in een paar ‘spelregels’. Eigenzinnig dus!

Blend ’n Bandit is het gedurfdste bureau. Althans, dat zeggen deze “boefjes” zelf. Met een prachtig geïllustreerde zwart-witte powerpoint weten ze hun concept sterk neer te zetten.

Meer weten? Neem vooral een kijken op de websites van alle bureaus.