Tromgeroffel…

Het is zover. De communicatiebureaus van de studenten zijn opgericht en klaar om gepresenteerd te worden. Er is goed nagedacht over namen, kernwaarden, visies én datgene dat de communicatiebureaus uniek maakt. Veel van de bureaus hebben zelfs al een website gemaakt!

 

Eén ding hebben de bureaus gemeen: enthousiaste, leergierige en getalenteerde medewerkers die heel erg goed hebben nagedacht over waar ze voor staan en waar ze heen willen met hun bureau.

 

Het is nu aan deze bureaus om de komende periode (school)opdrachten uit te voeren op het gebied van Public Affairs, Contentstrategie en Duurzaamheid. En als kers op de taart krijgen ze de kans om mee te doen met de Van Hulzen PR Adviesprijs. Die prijs werd vorig jaar gewonnen door Mozes PR; ook een bureau van studenten van de Hogeschool Rotterdam. Natuurlijk gaan we ook dit jaar voor de winst en dat moet lukken met de bureaus die nu zijn opgericht.

 

Auteur: Aniek van Heck