Focus op detail

Spaces Hofplein IT IS. Onze eerste opdrachtgever. Een toffe werkplek voor ondernemend Rotterdam, gevestigd in de oude Shelltoren aan het Hofplein. Kan het centraler? Nee eigenlijk niet. Afgelopen dinsdag gingen we er op bezoek. En kregen inzicht in het ‘medisch dossier’ van deze locatie: er zouden best wat meer Rotterdammers gebruik mogen maken van deze fantastiche werkplek. Of liever gezegd community.

#urbanjungle
Spaces werkt wereldwijd. Inmiddels zijn er vijf vestigingen in Nederland, waarvan er nu dus ook een in Rotterdam is gevestigd.  “Let op de details,” spoort Mark van Es, communitymanager van Spaces Hofplein, ons aan. “Het onderscheidt ons van de concurrent.” En inderdaad. Aan die details is zeker gedacht. We zijn onder de indruk van de kunst, de inrichting #urbanjungle, de open uitstraling van het gebouw en de echt tof ingerichte werkplekken. Werkelijk om je vingers bij af te likken.

Geen reproducties, gewoon echte kunst!    

Geen reproducties, gewoon echte kunst! 

 

Eerlijk zullen we alles delen
“Iedereen is hier welkom!” benadrukt Lindsay Pronk, verantwoordelijk voor de content en communicatie binnen Spaces. “Om inspiratie op te doen. En om kennis met elkaar te delen. Spaces is ontstaan vanuit de overtuiging dat je zelf niet alles meer nodig hebt. Dus deel je ook je werkplek.”


Volgens Lindsay gaat het binnen Spaces om een gevoel dat overal hetzelfde moet zijn. Een community waar het draait om ontmoeten en verbinden.. “Je hoeft echt de deur niet meer uit om met nieuwe mensen kennis te maken. Hier kom je de mensen tegen met wie je ‘s avonds ook lekker in de kroeg wilt blijven hangen.” 

Zo! En of dat aanspreekt! Aan de slag dus maar:

Plug into our energy and watch your world accelerate
— Spaces

Enne … vergeet de details niet!