End of the story....

Pats. Boem. De reis zit erop. Na een half jaar is het tijd om het boek te sluiten. En dat valt best een beetje zwaar. Want wat hebben we genoten! Van jullie verhalen, de leergierigheid, de wil om te winnen en bovenal de inzet om bij iedere opdracht het beste eruit te halen. Maar nu is het tijd om weer los te laten. Dat doen we, met een lach en een traan. We kijken terug op een fantastisch half jaar waarin ieder bureau op zijn eigen manier een unieke bijdrage heeft geleverd. En daar staan we graag even bij stil! 

Dakduif PR. Creatief en bevlogen. Vol passie en gedrevenheid! En dat hebben jullie meer dan waargemaakt! De Gebraden Duiven, Vogelvlucht Vrijdag en natuurlijk de Zebrasserie. Het zijn maar een paar voorbeelden. En nu? Nu vliegt Dakduif uit! We wensen jullie een goede vlucht!! Roekoe en graag tot ziens! 

Dubbel D. Drie heren. Doelgericht, duidelijk en ook een tikkie eigenzinnig. Doordachte adviezen zagen het levenslicht en wisten ons altijd te verrassen. Dubbel D. Niet in L.A. deze keer. Nee, deze heren maken hun belofte waar in ons eigen Rotterdam: niet lullen maar poetsen. Dubbel D, het was ons werkelijk een waar genoegen! 

Echt PR. Wanneer het draait om authentieke verhalen, dan zeggen we: Echt PR. Vier dames op zoek naar ECHT contact. En dat was niet zomaar een streven. We konden jullie worstelingen volgen in de rubriek Personal Chapter. Want wat als je - aan het eind van minor - dan toch besluit je Instagram-account te verwijderen? Dames, jullie maakten jullie belofte meer dan waar. Niet zonder slag of stoot, maar dat maakte jullie verhaal alleen maar beter! Salut! 

Elevate PR. The only way is up! Een bureau dat erg veel waarde hecht aan motivatie en inspiratie. Met Lift Up Your Monday hadden we gedurende de hele minor een positieve start van de week. Blue mondays? Daar hebben ze bij Elevate gelukkig nooit van gehoord. 

Lighthouse PR. Trefzeker op zoek naar de haven. De leergierigheid en wil jezelf te overtreffen, vielen op. De gedeelde eerste prijs voor Mooi, Mooier Middelland, was dan ook geheel terecht. Maar ook het oog voor detail bij het maken van de film van Hotspot Hutspot was opmerkelijk.  En natuurlijk altijd de juiste muziek. De spotify-lijstjes gingen erin als koek! Yes, we will play the memories! Goodbye! 

Schermafbeelding 2017-01-22 om 20.38.15.png

Liv PR. Geen tijd aan vast te knopen. Wat een mooie binnenkomer. Wij waren in ieder geval onder de indruk. Jullie gingen op zoek naar tijdeloze verhalen. En persoonlijk contact. Offline is the new luxury, nietwaar? En zo wisten jullie je te onderscheiden! Neem het mee. Ook in de toekomst! Je zult er het verschil mee maken! Het ga jullie goed! 

 

 

Sea PR. Het pad naar succes is niet altijd even gemakkelijk. Maar wat een gedrevenheid. Jullie lieten niet los. Die eerste prijs moest er komen. En die kwam! Met het project Zebra - what's in a name - haalden jullie die terecht binnen. En dan nog iets. Bij Sea was alles sea-proof. Tot in detail. Of het nu ging om de Vissafriday, de LaSEAsunday of de Refreshmonday. Iedere rubriek werd gevuld met zeewaardige content. Go with the flow, ladies. Behouden vaart! 

 

RMMBR. Experience met een dieselmotor. Voorzichtig beginnen, gesmeerd eindigen. Eigenlijk gunnen we jullie nóg een half jaar. Er zit nog zoveel creativiteit en power in!  And don't forget: we will remember! 

 

 

 

Confetti PR Positief, bruisend en aanstekelijk. Wat een ongelooflijke hoeveelheid denkkracht en energie stopten jullie in elke opdracht. Lof van de opdrachtgevers: daar kon je de klok op gelijk zetten. Of volgens jullie eigen filosofie: was er überhaupt shit die niet op de right places heeft gesprankeld? 

Schermafbeelding 2017-01-22 om 21.40.45.png

Rood PR. Vier dames op zoek naar eerlijke verhalen. Gewoon doen waar je goed in bent. En dat is gelukt. Voor ons was Hartje van een absolute topper. De dilemma's waren duivels. Maar dat is soms nodig om die waarheid boven te krijgen. We hopen op een vervolg op het platform SmARTConnecing. Rood, dank voor jullie inzet en vertrouwen. We wensen jullie passie en heel veel geluk!! 

Vleugel PR. From another point of view. Flying Friday was een schot in de roos. We keken er iedere keer weer naar uit. In de laatste aflevering belichten jullie de vier thema's van de minor. En geven er ook nog eens tips bij. Bedankt dames! Voor jullie creativiteit! Het ga jullie goed!! 

Mint PR. Een heer, drie dames. Luisteren was jullie rode draad. Eerst begrijpen wat er bij de ander speelt en dan pas tot actie komen. Het was jullie kracht. De film over Hotspot Hutspot was niet zomaar een verhaal. Door goed te luisteren wisten jullie de emotie te pakken. Én het publiek te raken. Godfried Bomans zei het vroeger al: "mensen die veel en onbevangen luisteren hebben ook het meest te vertellen." Dus is het tijd om jullie te laten gaan! Alle goeds! 

 

 

Rots PR, haalt eruit wat er (al) in zit. Opvallend bij iedere opdracht was de enorme verdieping in de opdrachtgevers. Er werden oplossingen gezocht die dichtbij hun DNA lagen. Want dat vonden jullie belangrijk. En dan hadden we natuurlijk de goede verhalen, inzichten en vlogs op jullie eigen website. Geïnspireerd door wat jullie op je eigen weg tegenkwamen. We gaan jullie missen! 

Elephant PR. Wat een bijzondere combinatie. Gingen voor de #elefun maar wel met dat serieuze randje. In Building bridges leverde dat mooie en onverwachte verhalen op.  Zo leer je elkaar beter kenen en creëer je begrip. Nu nemen we afscheid. Keep on building bridges! And lots of fun!

 

Ten slotte: onze TOP'PRS. Stiekem vonden we de wekelijkse Instagram-post met daarin 4 highlights uit een gastcollege, werkbezoek of Londenreis reuze handig. Daarnaast wisten jullie ons regelmatig te verrassen met prachtige blogs en pitches. We kregen het er soms warm van, zo ook van jullie laatste bijdrage. Jullie hebben hard gewerkt én hard van de minor genoten om aan de top te komen. En wat zijn jullie gegroeid! Op naar new beginnings!

Every story has an ending. But in life, every ending is a new beginning…
— Top'PR

And so it is!