Flashback Monday

De stoel van Buma

Vorige week alweer de derde week van Public Affairs. De bureaus blogden er weer vrolijk op los en dat levert mooie verhalen op. Bij Bink PR blikte Tuqeer terug op zijn ervaringen in de Tweede Kamer. Een leerzame ervaring voor iemand die zich niet echt bezighoudt met politiek, zo stelt hij zelf. Hij gaat zelfs nog een stapje verder: “heb je een uurtje vrij en ben je even in de omgeving van de Den Haag dan zou ik zeker een bezoekje doen.”  Oftewel: ‘Vet… Politiek correct op vrijdag.

Ook voor Flash is het tijd voor reflectie. De week trekt zich weer voorbij in Thank God is Flashy Friday. Hierin een uitgebreid verslag van het bezoek aan Den Haag, gecombineerd met weer een heel fraai maar vooral authentiek filmpje.

Naast het bezoek aan Den Haag vorige week ook de mediatraining van Carl Mureau. Spannend om daar zo voor een camera te staan. Maar ook heel leerzaam!

Kaan 

Kaan 

Op de site van de andere bureaus persoonlijke bespiegelingen. Zo besteedt men bij JAN uitgebreid aandacht aan de decemberstress in JANs Borrelbabbel en is Robin van der Bliek te gast (bij) BIJ!

Veel leesplezier!