En deze lijsten we in!

Op donderdag 17 december vond ons filmfestival plaats. De opdracht kwam van het Expertisecentrum voor  Maatschappelijke Innovatie (EMI): breng  Rotterdam-Zuid in beeld. Laat door middel van film zien wat dit gedeelte van Rotterdam te bieden heeft op het gebied van zorg, onderwijs, werken en wonen. 

We werden verrast. Door ieder filmpje. De jury, Martine Borggreve (opleidingsmanager opleiding Communicatie, Hogeschool Rotterdam) en Sabine Maertens (Hoofd Marketing en Communicatie, EMI) had er de handen vol aan. FLASH PR en Spitsuur gingen er uiteindelijk met de prijzen vandoor. In Profielen is na te lezen waarom de jury deze keuze heeft gemaakt. Maar buiten dat. Ieder bureau heeft een dikke pluim verdiend! Een mooie afsluiting van een bijzonder schooljaar. Op naar de laatste drie weken van de minor! 

 

De film van FLASH