Building the base

Twee weken geleden presenteerden de bureaus zich offline. Deze week was de online presentatie een feit. Op deze site hebben ze hun plek gekregen. We nodigen iedereen van harte uit om eens een kijkje te nemen. Ter lering ende vermaak.

En zo verschijnen er ook de eerste verhalen. Deze week over de gastsprekers. En die logen er niet om. Zo kwam Merijn Henfling langs, chef content van Linda Nieuws, hét online platform voor al het nieuws dat je moet weten en alle nieuwtjes die je wilt weten. Vrij vertaald: van de kont van Kim tot aan het kalifaat. Direct en gedurfd, maar altijd met een knipoog. Rots PR levert het uitgebreide verslag.

En dan Jet Braas. Zij praat ons bij over 'snappy' content van Ace & Tate. Ook al staat de fun voorop, er zit wel een strategie achter. TOPPR doet verslag over de learnings. Oftewel: good glasses take you to the right places.