PAUW!!!

Veel lol met een flink educatief randje. Zo kunnen we ons bezoek aan de uitzending van Pauw op 19 november wel noemen. Natuurlijk ging het uiteindelijk om het live bijwonen van de talkshow, maar wat is er mooier om te ervaren hoe het is om zelf aan die tafel te zitten. Vandaar dat we ook ruim op tijd aanwezig waren op het terrein van de Westergasfabriek. Om klokslag 21.00 uur draaide onze eigen show. Met aan het roer Shamila van TODPR. En als tafelgasten: Suus (Bink PR), Saskia (Bent PR), Kimberley en Remon (beiden Lamp PR). Onderwerpen: TTIP en privacy. 

Even daarna het woord aan Jeroen Pauw. Dat hij zijn vak tot in de puntjes beheerst, wordt al snel duidelijk. Voordat de uitzending begint, even wat korte informele gesprekjes met de gasten aan tafel. Om de spanning er wat vanaf te halen. Daarna gaan we los. Het verhaal van Halbe Zijlstra krijgt voor de aanwezigen en naar het lijkt ook voor Jeroen een verrassende wending. Het hakt erin. Maar beide heren zijn professioneel genoeg om daarna de draad weer op te pakken. Halbe Zijlstra (fractievoorzitter VVD) en Jesse Klaver (fractievoorzitter Groen Links) zijn er vanwege het kamerdebat over de aanslagen in Parijs.  

Daarna een luchtiger onderwerp. De cast van Vechtershart is op bezoek om de nieuwe dramaserie op de kaart te zetten. Waldemar Torenstra licht toe hoe de serie tot stand is gekomen. 

De eerste week van het thema "Public Affairs en Mediarelaties" zit erop. Een mooie start. De blog van Flash PR zet alles nog even op een rij!