Lamp PR winnaar pitch Euromast

Lamp PR is de winnaar van de pitch voor de Euromast. Met het concept Rotterdam van Boven - het ultieme product van de Euromast - wist Lamp PR zowel de opdrachtgever als het docententeam omver te blazen. De missie van het concept is de Euromast weer te laten stralen en we weten zeker dat dat gaat lukken. Zowel de analyse als het concept en de concrete handvatten voor de uitvoering kwamen goed aan bod tijdens de pitch.

Het concept 'Rotterdam van Boven’ wordt aan de hand van verschillende 'kernwoorden' uitgewerkt. Zo zet Lamp in 'Jong van Boven' de jeugd centraal en vertaalt dit naar diverse formats en rubrieken. Een fotorubriek hoort daar natuurlijk bij. Geheel passend binnen het thema: de jeugd als object maar dan wel van boven in beeld gebracht. En wat te denken van een ballonnenwedstrijd. Vanaf de Euromast natuurlijk. Aan de ballonnen hangen kaartjes met kortingscodes, zodat de gelukkige vinders er ook nog iets aan hebben. Uiteraard is er een prijs voor het kind wiens ballon het verst komt. Naast ‘Jong’ nog heel veel andere kernwoorden. Wat te denken van 'Kerst van Boven' of 'Business van Boven'.  Een concept waar je echt heel veel kanten mee op kan!

Tweede en derde werden Bij PR met hun concept HOOGSTpersoonlijk (zeer goed passend bij de kernwaarde van dit bureau zelf - persoonlijk) en Flash met Oog voor Rotterdam (de Euromast van boven gezien lijkt namelijk erg op een oog).

Wij waren erg onder de indruk van het niveau. Dat belooft wat voor de volgende opdrachten!